Mar 11, 2011, 8:00 PM

Остани 

  Poetry » Love
568 0 0

 

 

       Всяко заминаване е малка смърт,

       с нещо се разделяш,

       разминаваш.

       Остани при мен, не тръгвай пак на път

       и кажи -

       завинаги оставаш.

 

       Мъка ме гнети, когато съм сама,

       ден след ден животът

       си отива.

       Ще пристигне неусетно старостта,

       като есен -

       тъжна и мъглива.

 

       Остани при мен, не тръгвай днес на път

       и кажи,

       че ме обичаш още...

       Всяко заминаване е малка смърт.

       Остани -

       във мойте зимни нощи!

 

 

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??