Nov 27, 2007, 2:56 PM

Остани, любов при мене 

  Poetry » Love
983 0 25

В миг ще рухне всичко, всичко -

твоята любов към мен.

И тогава ще настъпи

грозна нощ и черен ден.

 

Мъка ще лежи в гърдите,

сълзите ще капят, знам

и ще спомнят любовта ми,

силната ми страст към теб.

 

И ще бъде много тежко,

от сърцето ще кърви

кръв на алени потоци,

ще боли и ще горчи.

 

Искам много да е вечна

твоята любов към мен,

да ме срещаш със усмивка

всеки лош и хубав ден.

 

С нежен поглед да ме сгряваш,

нежни думи да шептиш.

Остани, любов, при мене -

вечно с мене остани.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??