Sep 6, 2009, 12:06 PM

Остани с нея 

  Poetry » Love
781 0 4

Видях я. Стори ми се истински красива.

Това ли е за теб  мечтаната жена?!

Не виждаш ли, че тя  не ти отива.

Или си много влюбен, за да мислиш за това?

 

Кажи ми, плачеш ли пред нея?

Не вярвам, сигурно на твърд играеш.

И иронично сигурно се смееш...

А вътре в теб страхът изгаря.

 

А тя познава ли те с всичко...

С болката, с лъжите, и с мечтите ти дори?

Знае ли какво обичаш?

И какво до сълзи ще те натъжи?

 

Ти не бе за мен и двамата го знаем.

Няма драма, щастлив с нея ти бъди!

Дали приятелство поне ще можем да си обещаем?!

Или безмълвно ще си кимваме, защото много ни боли?

 

 

 

 

 

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??