Aug 1, 2009, 8:04 AM

Осъдена 

  Poetry » Love
444 0 0

В клетка заключена и затворена,
ето така се чувствам аз.
Захвърлена накрай света,
осъдена на тъмнина и вечна самота.

Сърцето на парчета се разби,
откакто си отиде ти.
Хиляди сълзи пролях,
защото живота с теб си пропилях.

Похабих си младостта
и се срещнах с реалността,
че завинаги ще съм осъдена
в мраморен затвор и обречена на вечна тъга.

© Катерина Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??