Моите килца са много
и отказвам се, за Бога,
да се боря вечно с тях!
Манекенка, ако бях,
в модна къща на Версаче,
щеше и да ми се плаче.
Но сега се примирявам,
с баклавите продължавам.
И признавам си, че кекс
хапвам денем и нощес.
Сладичкото обожавам,
пред забрани замижавам.
Гледате ми, май, сеира,
но това не ме нервира.
Винаги ще си дояждам,
а пък цип, ако заяжда,
бързо с друг ще го сменя.
Стокилатата жена
на парцали не робува.
Пет пари дори не струва
стягащият тоалет!
Номерът ми - n + пет
в макси модата откривам
и килцата трудно скривам.
Ако търсиш кльощавели,
се запитай сам не е ли
по-добре шест педи дупе,
вместо в кръста да се счупи
префърцунена изгора!
Осъзнайте се бе, ора!
© Мария Панайотова All rights reserved.