Тази сутрин направих кафе, но не за теб.
Днес държах ръка, но не твоята.
Тази вечер съм красива. Не за теб.
Нося любимата ти рокля, а не съм с теб.
Ще целувам, но не теб.
Ще заспивам гушната, не в теб.
А в края на деня, напук на всичко, ще сънувам не него, а ТЕБ!
© Натали Иванова All rights reserved.