Sep 6, 2009, 10:21 AM

От другата страна 

  Poetry » Love
440 0 2

ОТ ДРУГАТА СТРАНА

 

Тя ми помаха

от другата страна

на езерото.

Бе пладне

и някак си горещо.

А аз бях жаден

и вървях

в обратната посока.

Не се обръщах.

И тогава чух

          далечна гръмотевица -         

съвсем закономерно.

Сънувах ли го?

 

 

 

 

 

© Наследник на Куфара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??