Sep 2, 2012, 3:56 PM

От дъното до Рая 

  Poetry » Love
506 0 0

От дъното искам да се изправя,
оттам само ако можех да кажа,
че Адът би бил по-добро място,
а Рая - вече го няма.

От дъното ще се изправя
и пламтящи ръце към теб ще протегна,
да те прегърна за последно и да ти кажа,
за мен Рая - още го няма.

От дъното аз се изправих,
през огъня и водата преминах,
падах, ставах и бягах,
но търся Рая и ще го открия.

© Кристина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??