Feb 17, 2022, 9:50 AM

От гордост... 

  Poetry » East forms, Other
243 0 0

гори тревата

на хълма горе борът

с главата в облак

                     ...не вижда нищо.

 

 

12.02.2022

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??