Jul 26, 2016, 10:13 AM

От хубости пиян 

  Poetry » Phylosophy
514 0 5

Достатъчна ни е една усмивка,
от цветето блажено – аромат,
от изворче – водицата му пивка,
на залез слънчев – зрелия домат.

 

За да си легнеш ти щастлив, доволен
от този свят живян – недоживян
и твоят сън да е така спокоен
с духа смирен, от хубости пиян.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??