Oct 16, 2018, 1:58 AM

От нищото дойде 

  Poetry
307 0 2

Аз бях заспала, сънувах, ти от нищото дойде.

Зарази ме с твоята страст и зазвънях,

а ти като нежен музикант,

докосвайки струните на своята китара,

ме караше във страст да затрептя,

ту нежно ме докосваше – ту страстно ...

И  аз като дива котка мърках и във теб се впих,

не исках след тази страстна нощ да ме оставиш,

но знаех, от мене ти отново ще си идеш,

от нищото дойде и там оставаш.

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря!
  • Хубаво е. Добре си описала чувството . Поздрави!
Random works
: ??:??