Mar 11, 2006, 11:45 AM

От сълзи стих 

  Poetry
1237 0 8
Сълзи проляти,влажни са очите,
и шепите са пълни с тях.
Сълзи се стичат по страните
от тях ви пиша стих.
Не могат сълзите да спрат
пожарът разгорял,
дори по силно се разраства
когато сълза в сълза гори.
Със тях сега в ноща
рисувам по лицето,
картината на див пожар
разраснал се в сърцето.
Безсмислени слова,
не искам да ви кажа,
в сълзи удавям горестта,
тя не потъва, а аз тъжа.

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??