Aug 26, 2011, 8:12 AM

От вчера 

  Poetry
387 0 0

остават ръцете
и тялото ти
устните
и леката музика която се чува от стария грамофон
няк'во парче на леонард коен
после още едно
май плочата е на леонард коен
носи се аромат на току-що запалени свещи
и сливова
троянска ще да е
килимът е персийски
постлан пред импровизираната камина
която само със звука си напомня че е камина
но не гледаме към нея
отпиваме по глътка сливова
разтърсва ни
но ни оставя приятен аромат в устата
аромат на отминала пролет
ароматите ни искат да се смесят
мойта пролет с твойта
зат'ва пускам устни към твоите
или ти към моите
някъде там се срещнаха

© Радослав Бърдовски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??