Nov 8, 2009, 1:09 AM

От виното на любовта 

  Poetry
499 0 0

Дървото не гори в пещта.

До него, ако няма друго,

сърцето будно е в нощта,

щом влюбено е лудо.

 

 

Тази нощ в едно ще бият

две изстрадали сърца,

 а усмивките не крият,

 че е жива любовта.

 

 

Нека тази нощ да пием

от вùното на любовта,

миналото да изтрием,

да не търсиме вина.

 

 

Навън е люта зима,

всичко е покрил снегът,

а в нашите сърца

грее пролетта.

 

© Райна Маргина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??