Oct 16, 2010, 5:13 PM

... от всички ви скри… 

  Poetry » Other
635 0 14



Тя нов живот не създаде,

но плодно дърво посади.

На давещ ръка не подаде –

не плува, от всички ви скри…

 

Заключи си обич в сърцето

зад девет железни врати,

да топли в душата детето,

което от всички ви скри...

 

В дома ù крещи тишината.

Тя със себе си думи реди.

Очите пак раждат сълзата,

която от всички ви скри…

 

Навън тя усмивка измъква,

във погледа огън гори.

Живее със старата мъка,

която от всички ви скри…



 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??