Jan 21, 2006, 2:07 PM

Отдаденост 

  Poetry
782 0 5
Отдаденост


Внезапно черен облак ме обвива
по стъпките ти тичам пак
дъждът пороен бързо ги отмива
следите ти изгубвам ги в мрак.

Животът си в преследване превърнах
мълча,когато трябва да крещтя
на кръста си отдавна се разпънах
да бъдеш мой на всякаква цена.

Принудих си съдбата своя
във твоята да се сплете
и давех се в мечтата моя
пътечката ми в пътя ти да спре.

А заден ход в живота няма
научих няколко неща,
за тебе мога да се срина
и пак да цъфна във прахта.

© Милена Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??