May 1, 2016, 12:17 AM

Отдалечаване 

  Poetry » Love
259 0 2

Отдалечаване

 

Омръзна ми от разстояния!

Те, вместо да се приближават,

обвити в пагубно мълчание,

полека се раздалечават.

 

Навярно, скоро ще изчезнат.

А свързваха ни досега.

Не съм на кръстопът. А в бездна-

родена, в нищото, тъга.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??