Jan 11, 2016, 5:28 PM

Отдавна 

  Poetry » Love
259 0 0

Колко бурно бе в душата ми,

колко отдавна тя занемя,

колко копнежно плачеха сълзите ми,

колко бледа беше моята луна.

Отдавна сърцето ми вече не бие за теб,

загубих във времето образа ти блед,

забравих мечтите, копнеж неизживян,

останаха дните - куп неразбран,

погребах последното късче любов,

приведох се, изписах последен надслов...

10.01.2016

© Teddy Daniel K. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??