Oct 31, 2007, 5:03 PM

Отдолу идат, мале...  

  Poetry » Parody
1105 0 9
Отдолу идат, мале...
(народна песен)

Отдолу се задават, мале, бури,
отдолу се задават бури.
То не било, мале, бури,
най ми били ученически матури...

Отдолу идат, мале, двеста-триста бика!
То не били, мале, двеста-триста бика,
а най ми били триста разярени ученика!

© Вечно твоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??