Nov 15, 2009, 11:41 AM

Отиваш си 

  Poetry » Love
546 0 1

Отиваш си...
не мога да те спра.
Отиваш си...
болка в мен се разпиля.

Отиваш си...
дори дъждът за теб тъжи.
Отиваш си...
сърцето в мен кърви.

Отиваш си...
а имам от теб нужда.
Отиваш си...
чака те друга.

Отиваш си...
искам да кажа спри!
Отиваш си...
на устни с няколко думи.

Отиваш си...
качваш се във рейса.
Отиваш си...
но и слънце не грейва.

Отиваш си...
поглеждаш ме с тъжен поглед.
Отиваш си...
в три часа следобед.

Отиваш си...
вдигам ръка за довиждане.
Отиваш си...
с усмивката ми, ти просто я отне.

Отиваш си...
може би е за добро.
Отиваш си...
и въпреки това те обичам много.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??