Dec 28, 2023, 10:42 AM

Откакто имам теб 

  Poetry » Love
366 3 14

Откакто имам теб съм всъщност пълноценен,
открил накрая липсващата част -
И вече не се чувствам чужд и непотребен,
сглобих сърцето-пъзел със Обич и със Страст!

Откакто имам теб открих, че имам всичко!
Изпратих във архива онази пустота,
в чиято сивота сам бях частица нищо,
но вече грее в мене Любовната дъга!

Откакто имам теб не мога и за миг
да си представя само, че няма те до мен!
Какво ще е поезията, ако няма стих -
Животът ми ще е... мъртвец във леден плен!...

Откакто имам теб Обичам да живея,
а помня как преди да бъда жив тежеше -
Сега чрез Любовта и дишам, песни пея,
и Щастието е там, където ме болеше!

Откакто имам теб, откакто мене имаш,
открих какъв е смисълът да се родиш човек -
В сърцето ти живея, защото ме Обичаш,
а ти във моето... откакто имам теб!...

28.12.2023.

Посветено на моята Любима!

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??