Aug 7, 2006, 8:59 PM

Откакто казахме си сбогом... 

  Poetry
554 0 1
Откакто казахме си сбогом,
Животът ми смени се с нечий чужд;
Приятелство неразрушимо разрушихме
И аз останах сам-сама във този ад...

Отиде си смехът сърцат
На всички със сърца любими,
На всички, що обичах преди дни,
А днес са ми така недопустими...

И шареният ден тъй рязко пребледня,
Съсипа се, строши се на парченца,
А всичко цветно гробно посивя...
....................................................
Приятелството някогашно залиня...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Темата е хубава.Малко пооправи формата и ще се получи хубав стих.
Random works
: ??:??