Feb 13, 2008, 3:56 PM  

Откакто те срещнах 

  Poetry » Love
2574 0 4

..."Посветено на моята мъничка лейди". 

 

Откакто те срещнах, не мога да мигна,

сънят ми се в хаос леден превърна,

откакто те срещнах, не мога да вдигна

очите в съня си, че там те прегърнах.

 

Откакто те срещнах, сълзите си крия

в бездънна тъмница от моето тяло,

откакто те срещнах, не ям, нито пия,

а сгушвам се плахо под старо одеяло.

 

Откакто те срещнах, не мога да спирам

да виждам във тебе ангел от рая,

откакто те срещнах, любовта я откривам,

която сърцето ми води в безкрая.

 

Откакто те срещнах, започнах да вярвам

във нещо, което така ме обърква,

откакто те срещнах, аз нужда намирам

до тебе да бъда и това ме побърква.

 

Откакто те срещнах, не спирам да тичам

подире ти силно и в теб да се вричам,

откакто те срещнах, с копнеж се разсичам

и туй зарад само, че аз те обичам.


LIKADEVONEN  (23.11.2005 y.   22:03 h.)

© Илия Деведжиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??