Че не спах със теб "кучка"ме нарече,
лека жена била съм в твоите очи,
но не ми пука вече
какво казваш за мене ти.
Ти не струваш нищо!
Коя жена ще те погледне?
Като търсиш ги за секс само,
но не и за нещо повече.
Ти търсиш жена за еднократна употреба,
но защо на мен се спря?
Нали беше влюбен в сестра ми
или и с нея се подигра?
© Пролетното момиче All rights reserved.