May 26, 2010, 11:01 AM

Откраднато щастие 

  Poetry » Erotic
963 0 3

Жадувахме за среща след раздялата

и извинение скалъпихме набързо.

Намерихме си неотложна работа,

измъкнахме се лекичко от вкъщи.

 

А времето летеше и не спираше,

оставаше по-малко от минута.

Дали ще стигне, за да си разкрием

това, което ни вълнува.

 

И ето, че стоим един пред друг

и няма по-щастливи мигове.

Не можем нищичко да прошептим -

очите казват всичко без прикритие.

 

Ръцете трескаво обгръщат

телата, вплетени едно във друго.

Сърцето бие пак до пръсване,

че няма по-прекрасно чудо!

 

Далечен звън разби магията.

Раздялата ни бърза е и неохотна.

Но знаем пак, че ще намерим време

за среща още по-страхотна.

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??