Aug 13, 2007, 9:29 PM

Откраднато ( За Буквите наши!) 

  Poetry
676 0 4



Откраднато
от Евтим Евтимов
( в ефир)

Колко отдавна не съм те прегръщал.
И отдавна със теб не съм пял.
Просълзен назад се обръщам -
осъзнавам как малко съм дал!

Можех нивга като теб да не срещна;
Можех още да ходя капрал,
но за радост! И за "още нещо",
мойте песни за теб съм запял.

Моите дни на тебе орисани!

Моите Нощи и светли Утра.
Слаби думи за теб съм написал.
Ти си Слънцето в мойто Сега!
*
Няма зАеми! Няма лъжи!
Имам Обич за Обич!

29 Април 2005, Балтик Сий, Морето

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??