Dec 20, 2010, 12:07 AM

Открих те, влюбено сърце! 

  Poetry » Love
1098 0 10

В очите ти е спряло

                        моето сърце.

А в тях ти скрила

                        си душата.

Прекрасна е,

                     видях ù светлината

и аз не мога

                    да ù устоя!

Безкрайни дни те търсих

                                        по Земята

сред бурени, змии

                               и ветрове.

И молих се на Бог и

                              на съдбата

да те открия -

                      Влюбено сърце!

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??