Jul 28, 2009, 1:08 AM

Откривам те 

  Poetry
599 0 5

 

 

 

Донеси ми страст! И жар ми донеси,

в косите ми разливай всяка тръпка.

Помилвай ме, а после… ме люби,

отпивай тялото ми с бавни глътки.

 

Като вълна във мене се разлей!

На капки малки аз ще те отпивам.

Недей ме пощадява! Моля те, недей –

това е миг, във който те откривам.

 

Откривам те сред много светове

и тайните ти скрити ще разплитам.

Като животно съм, а дивото зове –

безкрайно истински да те обичам.

 

 

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??