Dec 27, 2011, 4:17 PM

Откровение 

  Poetry » Phylosophy
617 0 7

ОТКРОВЕНИЕ

 

Завържи си очите за миг -

светлината през тях да не влиза,

сподави ужасения вик -

в тъмнината най-ясно се вижда!

 

И ще видиш познати неща

в измерения толкоз различни,

ще докосваш с ръцете мечта

и незримото в мен ще обичаш!...

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??