Jan 30, 2007, 12:07 AM

Откровение 

  Poetry
871 0 8

Откровение

Нарисувай ми цветя красиви
и аз ще се усмихвам

Напиши ми стих едничък само,
за да се зарадвам

Подари ми цвете бяло
и аз ще съм щастлива

Изсвири ми песен със китара,
за да пея с тебе

Приеми ме цяла, без да ме променяш
защото те обичам,
а твоята любов ще ме променя
и аз ще стана по-добра

© Златка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??