Oct 23, 2021, 7:36 PM  

Откровение на министър Кацаров 

  Poetry » Humour, Civilian
413 0 0

"Ще има срещу ковид строги мерки,

да пускам в училище децата не желая,

но за тях - вашите синове и щерки -

отварям кръчми - защо се чудя и мая!"

 

Уважаеми родители, има за какво да се тревожите!Вместо децата ви да учат, има риск да станат пияници!Защото липсата на активност често води до пороци!Въобще политиците мислят ли за бъдещето на България - децата!?

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??