Dec 30, 2012, 11:11 AM

Отлаган полет 

  Poetry » Love
461 0 0

Не спирай моя полет,

не го прави отново,

аз твърде дълго го отлагах,

но вече съм решила - заминавам.

 

Аз птица бях щастлива,

но сега ще отлетя и няма да се върна,

недей напразно ти ме чака,

аз няма веч да дойда в мрака.

 

Не съм онази малка птичка,

наивно вярваща на всичко,

тъгата вече я забравих

и само щастие оставих.

 

Крилата в мене бяха посивели,

но друга птица върна им цвета

и заедно с нея с песен продължавам

онзи отлаган полет в нощта.

© Кристина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??