May 24, 2019, 12:43 AM

Отлично 

  Poetry » Humour
518 0 0

Равномерно неприлично,
сбоклучено привично
падам като фас на паважа
Много важно!

 

Инфарктно идилично,
изсулено и лично
ме блъска кола
на пешеходната пътека.
А по-полека!

 

Ромски фантастично
в блъсканицата обична
слизам от рейса
без портфейл…Нейсе!

 

Мафиотски физиономично,
зависим физиологично
и последния залък продал,
но за доза на дилъра дал.
Ай да му е халал!

 

Партийно патриотично,
площадно демократично
прибирам се гладен,
но окрилèн.
Поредния заблуден!

 

Европейски безгранично,
магистрално динамично
се изнасям от родната България
по чужди поля, ягоди да бера.
Берекет версим, машала! Будала!

 

Медийно статистично,
средно аритметично
е голяма вероятността 
да ме гръмнат на улицата.
Айде-е! Тра-ла-ла!

 

Жанрово публицистично,
пожарно хаотично
ще се подпаля и ще изгоря,
новините да ме отразят.
Оп-па! Тоя не изтрезня!

 

Политически фантасмагорично,
кризисно цинично
аз живея все по-добре.
Отлично,
няма тенденция да се мре.
Ай де де!

© Бойко Беров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??