Sep 29, 2007, 11:49 AM

Отляво 

  Poetry
495 0 6
 

 

Разместих ти старите книги, потънали в прах

и с четка вълшебна ги почистих със страх.

Видях да събираш от празните вещи

раздели отминали и чакани срещи.

 

И разпилян те приех в тишината от спомени.

Приех да се гледат очите ни, някак особени.

Приех да те нося в гръдта си, отляво...

На две разделен в моето мъничко тяло.

© Владислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??