Sep 5, 2023, 1:59 PM  

Относно убитото 15-годишно дете! 

  Poetry » Civilian
288 0 0

Тъжно ми става като гледам

как млади нелепо си отиват!

На злото поредната победа,

колко още трябва да загинат,

та мъдри да станем най-сетне,

да разберем, че животът е един,

кога съвестта ни ще се сепне...

А ти, мило дете, спи в мир!Амин!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??