Nov 8, 2007, 10:46 AM

Отново 

  Poetry » Love
567 0 3
 

           Отново

 

В близка гора от безброй непознати лица
срещнах сърце - необятно като небе.
В утринта - Разцъфна у мен Любовта
Протегнах ръце - нетърпелива като дете.

Но на острова ти за мен място няма.
Небето-сърце имаше си вече дама...
Клапа, действие, че кадърът бе повреден...
"Илюзия и драма" - сезон пореден.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??