Отново съм сама.
Отново теб те няма.
Отново изплаквам те безмълвно.
Отново душата ме боли.
Отново търся те.
В очите чужди вглеждам се.
Премръзнали ръце протягам,
за да те намеря.
Отново тишина е...
Няма те...
Отново сърцето знае,
че безумно ме обичаш.
Ще дойде утрешният ден
и ти отново с мен ще бъдеш!
© Ин Вел All rights reserved.