Отново дъжд!
Очите ти Небе
са толкова далеч от устните ми сухи!
В Живота мъж -
в сърцето си дете
туптящо в стоновете на камбана глухи.
Какво е златото
ако е само в склад?
Бедността дали е истински жестока?
Искрящо Лятото
изпълва ме с заряд
и Слънцето блести към мен в потока!
Прекрасно е
да бъдеш вечно млад!
Да, знам това че е за глупави химера!
Успехът нека бъде водопад!
Покой във него и прохлада ще намеря.
© Ангел Милев All rights reserved.
за тях Дъждът е Благодат,
Тъгата вехне!