Jul 14, 2008, 10:33 AM

Отново любовни думи 

  Poetry » Love
1686 0 4
Не виждам - очите ми накъдето и да погледнат...
Обичам те - и сърцето си следвам...
Казват - любовта разваляла човека,
вярно е, доколкото е вярно, че днес е тринадесети, петък.

Не виждам - сълзите течащи,
 заслепяват всяко късче от зениците ми...
Обичам, макар и трудно да ми е,
държа на теб, макар и противно на сие.

Пресмятам колко секунди минават в спомените,
кога и къде някога целувал съм те...
Знам, че ще те обичам,
дано "Чао" означава "До после".

© Лефтерчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??