Aug 18, 2007, 11:22 PM

Отново ти 

  Poetry
627 0 1
Опитвам се да спра
да те обичам,
опитвам се цялата любов
във сърцето си да залича,
сълзите капят и нещо в
душата ми тежи,
дали думите ти или това,
че просто си тръгна, без
дори да кажеш сбогом,
а сега ти се върна
и измъчваш ме,
ден след ден се опитвам
спомена от теб да залича. Но
пак сгреших и допуснах те,
ти се приближи, подари ми
една силна прегръдка
и в този миг изчезна и
повече не те видях.
Остана само чувството в мен,
което не мога да определя и
ще оставя да потъне някъде
на дъното на дълбокото море.

© Нели Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??