Feb 11, 2018, 6:47 PM

Отнякъде 

  Poetry
776 2 2

Делеше с нас и свят, и - грош.

И вярваше на всички.

И махаше - за лека нощ -

на някаква звездичка.

 

Момчето с пътища от дъжд

и от огнища луди... -

Къде изчезна изведнъж?

С кой вятър се изгуби?!

 

Та само в приказния кош

заровим ли зеници, 

ни маха днес - за лека нощ.

От някоя звездичка.

 

© Емил Хаджидиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??