Jan 8, 2008, 9:46 AM

Отпий от красивото 

  Poetry » Love
678 0 17
Хвани ме под ръка

и с душата ми танцувай.

Прегърни ме силно сега

и на сърцето си поробувай.

 

 

Скришом за мене помечтай,

обикни ме, ако искаш плахо,

но цялата си обич дай,

в името и свято.

 

 

Недостатъците премахни,

отклони ги от живота ни.

В стъклена кутийка любов ми подари

и целуни огнено душата ми.

 

 

Отпий от красивото

на моята тъга.

Погали ранимото,

вътре в парещата ми сълза.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??