Apr 20, 2011, 10:19 PM

Отричам истината 

  Poetry » Love
480 0 0

Отказвам да призная,

че още те обичам.

Че още ме вълнуваш,

тъй както и преди.

 

Че цяла се разтрепервам,

щом някъде се срещнем.

И сърцето ми препусва,

щом с поглед ме дариш.

 

Любов - това изпитвам-

тъй силна, безгранична.

Любов - това е пламък,

Във който аз горя.

 

И колкото и да се боря

със себе си и да отричам,

Ще те обичам винаги.

      Бъди сигурен в това!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??