Oct 22, 2019, 2:22 PM

Отвара за влюбване 

  Poetry » Humour
824 1 2

Клонче от ясен,

стръкче от роза,

корен от кестен.

Лапа от тигър,

око на бизон.

Косъм от норка,

перо от орел.

Копито от лос,

нокът от ястреб.

Лъвска опашка,

парче октопод.

Три лимонади,

захар - на вкус.

 

Пернишка печка,

тенджера - черна,

огън от мъх.

Вари се на тъмно -

тридесет часа.

 

Пие се сутрин,

бавно на глътки.

Само на гладно!

Доказан ефект -

"Сляпа неделя"

 

___________________________

Внимание! Лекарство за възрастни!

Без лекарско предписание.

Преди употреба прочетете листовката!

 

 

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??