Dec 6, 2019, 8:44 AM

Отвътре навън 

  Poetry
361 0 0

Вечер в полето

сред ниска мъгла

в небето потъвам

да гледам света.

Потъвам в небето

сред ярки звезди,

от там аз поливам

брези със сълзи.

Чакам спокойно

сред дива трева

да проникна и никна

от стъбла във цветя.

Чакам спокойно

достойна пчела,

да вземе и мен

и аз да праша.

В медът да заваря

дълбокият сън,

ще се събудя в полето

отново навън.

© Илия Караджов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??