Защо да си играем,
щом в очи да си го кажем можем?
Нали сме смели, силни,
нали сме първи, и сме ний самите,
истински, първични,
а какво реално правим?
Ненадминати в ината,
и в играта, независими
и енергични, също агресивна домината,
заложили дори рогата.
Уж сме с усет, много знаем,
ала с такт по нервите играем.
Чистото сърце овенско и рогато,
винаги с усмивка ще те поздрави,
ръка във нужда ще ти подаде,
но виж тоз ентусиазъм,
таз добра душа, с тая добрина,
оказват се не до толкова заразни.
© Зорница All rights reserved.