Apr 8, 2024, 6:34 AM

Пача 

  Poetry » Other
79 1 4

Няма да се сърдиш, скъпа,

ама малко си пача...

То интриги, злостни клюки,

кой, къде, с кого бил и кога.

 

Как е редно или не

този, онзи да живее, 

ти го знаеш най-добре,

ние патки да пасеме...

 

Твоят мъж бил мъж за пример,

не кат' нашите мъже,

той те глезел и угаждал,

с теб било му най-добре...

 

Кой каквото и да прави,

ти го правиш по-добре,

всичко знаеш, все си права, 

никога не си виновна, неее...

 

Не бе, не, не ти се сърдя,

въпреки че си пача,

жал ми е да гледам как усърдно,

се опитваш да се убедиш сама...

© Ива ВалМан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Аз например може и да не съм права, но пачата без чесън не я одобрявам... 🙃
    Благодаря ви
  • Оооо, има ги, има ги
  • Аман от такива. И аз познавам доста. Все са върха на върховете. Хареса ми.
  • Разсмя ме това стихотворение рано сутринта 😁. Ще си го запазя в Любими да си го чета пак😁
Random works
: ??:??