Искам да го спра това влечение,
постоянно да съм в твоето владение.
Прости за мойто откровение,
но ти си най-голямото ми изкушение.
За мен е истинско мъчение,
твойто безразлично отношение.
Нямаш срам от свойто поведение,
показваш пак, че съм ти без значение.
Сага го взимам аз това решение
и слагам край на своето падение.
Но ще ти кажа само в заключение,
дано и ти изпиташ го това вълнение.
Неспирно да усешташ в теб трептение,
ума си да изгубваш от това копнение.
Но жената да окаже се видение,
и сам да си останеш в своето крушение.
© Ирина Пачелиева All rights reserved.