Aug 10, 2014, 11:11 AM  

Паднали 

  Poetry
323 0 1

ангелите

обичат плът
и обичат да им е жега
 
затова
ни болят 
при охлаждането ни 
 
нека
слушаме как мълчат
при замръзване 
на душите ни
 
ангелите
са смърт
осъзнаване 
на вините ни
 
ангелите
са плът
за прераждане
на мечтите ни

 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??