Когато за тебе ми пръсне сърцето
и вечната обич разпръсна,
събирай парченца, хвърли ги в полето,
чрез твоята мощ ще възкръсна.
В тоз миг, ще покрия със обич земята,
ще литна свободна и бяла,
а ти преоткрий ме, любов, във росата,
чрез теб, ще си бъда пак цяла.
© Неземна All rights reserved.